Най-спешната задача пред страната е решаването на демографската криза, за

...
 Най-спешната задача пред страната е решаването на демографската криза, за
Коментари Харесай

Стефан Янев от Благоевград: Инвестициите в образование ще спасят българската нация

 

„ Най-спешната задача пред страната е решаването на демографската рецесия, с цел да продължи да съществува българската нация “ – сподели водачът на партия „ Български напредък “ Стефан Янев пред симпатизанти в Благоевград.

 

„ Това е дълготрайна задача и тя минава през промяна в просветителната система от детските градини до университетите. Трябва да върнем нашите национални герои назад в учебниците, с цел да можем посредством тях да възпитаваме българска национална принадлежност и да съхраним националната памет. България е страна на 1340 години и е неповторима със своя език, история и просвета. Смисъла на държавността е в опазването на националната еднаквост посредством развиване на образованието и духовността “, добави още той.

 

Стефан Янев показа с присъстващите на срещата своите хрумвания за развиване на страната: „ България, а и света, се намира на вододел и в този момент е времето да решим какво би трябвало да е нашето бъдеще. Да живеем с инфлация, с войни и да имаме проблеми с продоволствието в известната ни към този момент демократична система или да се върнем към консервативните полезности като семейство, дом, обществена сигурност, национална сигурност. И още нещо - повече от всеки път през днешния ден е извънредно значимо да превърнем България в пълноправен състезател на европейската сцена и да стартираме да водим, вместо да следваме. България може да стане една от най-важните страни за европейския съюз през днешния ден. Европейски Съюз е основан и е сполучлив като съюз на националните страни, заради което отстояването на полезностите на един народ е основно значимо за целия континент “.

 

Лидерът на „ Български напредък “ дефинира предизборната акция на партията като сполучлива. „ Многобройните срещи и диалози които организирахме през последния месец ни демонстрираха, че хората имат предпочитание за връзка с нас, желаят да имат представители във властта. Ние търсим и предлагаме решения. Ще проведем градивни диалози с всички партии за реализация на националните ползи ", съобщи той.

 

Според него има цели в икономическия и обществения бранш, въз основата на които може да се сформира кратковременен кабинет и те са - подкрепяне и обезщетения на бизнеса.

 

„ Трябва да стъпим на здрава икономическа основа до идващото лято и тогава да мислим дали желаеме нови избори. Защото избор незабавно след този е безконтролен. “

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР